Loading...

19:30 uur – Ondernemer! Weet waar je informatie kan vinden!

Als (startende) ondernemer lijkt het alsof je alles maar moet weten. Het is vooral belangrijk dat je de weg weet te vinden naar de mensen en instanties die jou verder helpen. Een succesvolle ondernemer is wellicht een tikkeltje eigenwijs, maar nooit te eigenwijs om om hulp te vragen! 

Laat je inspireren door de deelnemende organisaties:

Ik Ben Drents Ondernemerhttps://ikbendrentsondernemer.nl/ Bieden een netwerk en concrete hulp. Kom in contact met een adviseur die met je meedenkt over onderwerpen als ‘je eerste medewerkers’, ‘combinatie ondernemen en privé’ en ‘ondernemingsstrategie’.

Cultuur en Ondernemen (digitaal aanwezig)https://www.cultuur-ondernemen.nl/ Dit is hét kennisplatform voor ondernemerschap in de cultuursector.

Alfa Collegehttps://www.alfa-college.nl Biedt een nieuwe opleiding voor de vakman/vakvrouw met ambitie tot ‘zzp’ of zelfstandig ondernemer.

Ondernemend Hoogeveenhttps://www.ondernemendhoogeveen.nl/ Bieden maandelijks een netwerkactiviteit of informatieavond!

Stichting Kunst en Cultuurhttps://www.kunstencultuur.nl/ Hebben dé kennis van allerlei fondsen op het gebied van Kunst en Cultuur.

STiBhttps://stibhoogeveen.nl/ Van, voor en door Hoogeveense ondernemers.

Kennispoort Zwollehttps://www.kennispoortregiozwolle.nl/ Helpen (startende) ondernemers in Regio Zwolle kosteloos bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen.

Gemeente Hoogeveenhttps://www.hoogeveen.nl/ondernemen Weet waar jij de informatie kunt vinden over verschillende regelingen.

Taalhuis Je wilt een eigen bedrijf starten. Maar hoe? Zijn er dingen die je lastig vindt? Het Taalhuis geeft jou de mogelijkheid om hier met een vrijwilliger aan te werken. Samen ontdek je jouw einddoel. Je bepaalt je toekomstbeeld. En je krijgt ideeën over wat je nog kunt leren.

Informatiepunt Digitale Overheid Hoe schrijf je je digitaal in bij de kamer van koophandel. Het Informatiepunt digitale Overheid helpt je hierbij!

Wil jij aanwezig zijn bij deze avond? Laat het ons weten via een whatsapp bericht. Tot snel!

Datum

31 mei 2021
Expired!
Bibliotheek Hoogeveen

Locatie

Bibliotheek Hoogeveen
Willemskade 27, Hoogeveen