Loading...

19:00 – Meesterlijk Merkwaardig

Ben je ondernemer of heb je een dure hobby?  

Als ondernemer heb je veel talenten nodig in je hoge hoed. Het is keihard werken. Strategische marktbewerking en tactische klantbenadering zijn van levensbelang voor jouw ondernemerssucces.
Toch struikelen veel ondernemers over authentiek profileren, naamsbekendheid, reputatie, presentatie en een continue stroom aan gekwalificeerde leads.
Jij ook?

Het is ons gelukt om Claudia Bouwens, a.k.a. Het BELmeisje voor jullie te strikken.
Op maandag 19 juli verzorgt zij voor ons de Masterclass “Meesterlijk Merkwaardig”. 

Je mag rekenen op een dynamische thema-avond waarbij Claudia, speciaal voor de Veenbazen wel wat troefkaarten uit haar hoge hoed tovert.

 

Voor wie is deze Masterclass? 

  • Ondernemers die gezegend zijn met sterke vakinhoudelijke kennis. 
  • Ondernemers die openstaan voor FeedForward. 
  • Ondernemers die willen dat de juiste prospects ze makkelijk vinden. 

Maak er werk van met Claudia Bouwens, a.k.a. Het BELmeisje
Investeer in het succes van jouw bedrijf. In een andere manier van klantbenadering. In een succesvolle online presentatie. In het intelligent samenstellen van een bellijst. In een werkende social media strategie. Juist niet vanuit een boekje. Maar vanuit de praktijk. Samenwerken met Claudia staat voor: versterken wat werkt en vervangen wat niet werkt. 

Claudia Bouwens
Het is onvoorstelbaar hoeveel kansen er blijven liggen. Daar verwonder ik me keer op keer over. Zeker, mijn levenspad heeft eraan bijgedragen dat ik ALTIJD kijk naar kansen. Dat ik denk in oplossingen en NOOIT in problemen. Heilige huisjes en hokjes werp ik graag omver als ze het gewenste resultaat in de weg staan. Je doel, die stip op de horizon; daar ligt je focus. 

Dit is het grootste obstakel naar succes
Het is mijn missie om de mindset van mensen te (k)raken. Want laten we eerlijk zijn, zo vaak ben je zelf de grootste sta in de weg van succes.
Belemmerende overtuigingen als “wie zit op mij te wachten” of de angst voor een nee, weerhouden ondernemers hun producten en diensten optimaal te verkopen. 

5 kernwoorden: energiek, wervelwind, origineel, lef & vernieuwend
De meeste klanten komen terecht bij een BO-er. Nee, je bent niet bij een variant terecht gekomen van Boer zoekt Vrouw. BO-er staat in dit geval voor Bekende Ondernemer. Want voordat mensen zaken met je kunnen doen, moet je wel gevonden worden. Ze dienen je naam te kennen en je online presentatie moet op orde zijn. Anders lopen ze alsnog gillend naar de concurrent. En dat wil je natuurlijk niet. 

De oplossing is…In één avond beroemd
Oké ik geef het toe, dit is een clickbait. In één dag beroemd is een beetje veel van het goede. Het is niet zo, dat op het eind van de Masterclass Eva Jinek je staat op te wachten. Wel ontvang je in deze Masterclass tools, praktische uitleg en inspiratie om van jezelf een Bekende Ondernemer te maken. Want we gaan samen aan de slag om jou én jouw bedrijf professioneel te profileren. Zodat jij als een magneet de juiste klanten aantrekt. 

Alvast kennis maken met Claudia Bouwens? Klik dan hier.

 

Wie zijn de Veenbazen? De Veenbazen zijn jonge ondernemers in de omgeving van Hoogeveen die zelfstandig ondernemen. Wij zijn een netwerkclub om samen te ontwikkelen, ontmoeten, inspireren en om ervaringen te delen. Onze thuisbasis bevindt zich in Bibliotheek Hoogeveen en voor nu hebben we een zomerprogramma die iedere maandag begint om 19.00 uur.  

Wil jij erbij zijn? Klik dan hier voor meer informatie. 

 

Datum

19 jul 2021
Expired!
Bibliotheek Hoogeveen

Locatie

Bibliotheek Hoogeveen
Willemskade 27, Hoogeveen

Organisator

De Veenbazen
Telefoon
06 272 690 35