Loading...

19:00 – (Wordt verplaatst) Merkidentiteit en productfotografie

(Deze avond wordt verplaatst naar een ander moment)

Brandon neemt je mee in een spannende lezing over merkidentiteit.  Hij laat je zien hoe een camera werkt. Daarna gaan we uitgebreid aan de slag in de praktijk met product fotografie.  

“Een professionele fotograaf kost me klauwen met geld. Dat kan ik zelf toch ook! Ik kan toch beter stockfoto’s gebruiken? Dan ben ik veel minder kwijt. Een smartphone maakt tegenwoordig exact dezelfde professionele foto’s.” 

Een paar redenen waarom ondernemers vaak bezuinigen in de ‘’beeldtaal’ van hun campagnes. Een goede foto hoeft geen rocket science te zijn. Maar is uiteindelijk van groot belang voor je merkidentiteit. De basis is de techniek. De positionering van je product of dienst is veel complexer dan dat.   

“Leuk al dat technisch geneuzel maar ik weet nauwelijks hoe je een foto moet maken. Dus na de opgedane kennis moet ik alsnog bij je klant worden voor de foto’s?” Zeker niet!  

We gaan uitgebreid aan de slag in de praktijk doormiddel van productfotografie. Dus neem een paar leuke producten mee vanuit je onderneming, of die wellicht je dienst uitstralen. Geen mogelijkheid? Neem dan iets leuks mee wat je graag op de foto wilt! Of ben je misschien zelf jouw product? 

En voor de fanatiekere plaatjesschieters onder ons. Je eigen camera en statief meenemen is geen must, maar wel van harte welkom!


Brandon
 Halapiry van BpiryPhotography verzorgt deze avond. Zien wat Brandon heeft vastgelegd?  Klik dan hier. 


Meenemen:
 

– (Indien beschikbaar) spiegelreflex of systeemcamera met verwisselbare lenzen. Het liefst met een brandpuntafstand van 50mm of hoger. (Een kitlens van bijvoorbeeld 18-55mm voldoet dus ook) 

– Een anders (vlog)camera met vaste lens volstaat ook zolang de instellingen handmatig kunnen aangepast worden 

– Geen camera? Geen punt neem je smartphone met camera mee, of leen van de camera’s die beschikbaar zijn.  

– Geheugenkaartjes met voldoende geheugen 

– Opgeladen accu’s 

– De drang om je bedrijf te laten groeien doormiddel van beeldcreatie 

– Gezond enthousiasme met een vleugje nieuwsgierigheid (gooi me plat met vragen!)

 

Wie zijn de Veenbazen? De Veenbazen zijn jonge ondernemers in de omgeving van Hoogeveen die zelfstandig ondernemen. Wij zijn een netwerkclub om samen te ontwikkelen, ontmoeten, inspireren en om ervaringen te delen. Onze thuisbasis bevindt zich in Bibliotheek Hoogeveen en voor nu hebben we een zomerprogramma die iedere maandag begint om 19.00 uur.  

Wil jij erbij zijn? Klik dan hier voor meer informatie. 

Datum

02 aug 2021
Expired!
Bibliotheek Hoogeveen

Locatie

Bibliotheek Hoogeveen
Willemskade 27, Hoogeveen

Organisator

De Veenbazen
Telefoon
06 272 690 35