Loading...

19:00 – Pakkend schrijven

Letterlijke Verleiding | Pakkend schrijven

Wat gaan we doen?

Deze avond duiken we in wat jij wilt vertellen en hoe je dat op jouw eigen manier gaat vertellen. Geen gezeur over waar jij uniek in bent: wel nuchter kijken naar hoe jij werkt en hoe jij met mij in een gesprek bent. En die echtheid, door laten vertalen in al je communicatie.

“Ik kan het prima aan je vertellen, maar ik ben gewoon geen held in schrijven.” Ja, dat is dus gewoon niet waar dan, hè? Ik laat je dat in deze workshop zien, zodat jij op elke manier goed je verhaal kunt vertellen, met behulp van een paar tools en het loslaten van de ‘regels’ en kaders die je altijd meegekregen hebt. Want het was je vast al opgevallen dat een zin eigenlijk niet met ‘en’ mag beginnen.. toch?

 

Programma

19:00 | Inloop, koffie en kennismaken

19:15 | Introductie en presentatie De Wereld van Anne

19:45 | Bespreken jouw verhaal (met de groep) & tone of voice

20:30 | Tools aanleveren eigen verhaal maken

21:00 | Pitch eigen verhaal & tone of voice

21:30 | Afsluiting en nabespreking

Wie ik ben?

Mijn naam is Annemarie Lindeboom. Ik ben sociaal cultureel ondernemer, met een achtergrond in journalistiek en marketing/communicatie. En dat houdt eigenlijk heel kort door de bocht in dat ik al mijn creativiteit, netwerk en projectleidingskills inzet om een verhaal te vertellen. Campagnes, producties, events, festivals, stichtingen, of een herbestemmingsplan voor een heel theater: het kan allemaal. Daarnaast ben ik ook spoken word artiest en dichter, vlogger, ben ik vennoot bij een VOF genaamd Studio Zeepsop, en artistiek leider en oprichter van een stichting voor woordkunstenaars genaamd Dichter bij Leeuwarden.

Potdikke, veel te veel toch? Ja, dat vond ik ook.

Ik vond het ook best wel moeilijk dus, om mijn eigen verhaal te vertellen. Hoe ik dat heb gedaan, kun je alvast even zien op www.dewereldvananne.nl, maar niet te veel want: ik vertel je daar natuurlijk op deze avond ook uitgebreid over.

 

Wie zijn de Veenbazen? De Veenbazen zijn jonge ondernemers in de omgeving van Hoogeveen die zelfstandig ondernemen. Wij zijn een netwerkclub om samen te ontwikkelen, ontmoeten, inspireren en om ervaringen te delen. Onze thuisbasis bevindt zich in Bibliotheek Hoogeveen en voor nu hebben we een zomerprogramma die iedere maandag begint om 19.00 uur.  

Wil jij erbij zijn? Klik dan hier voor meer informatie. 

Datum

09 aug 2021
Expired!
Bibliotheek Hoogeveen

Locatie

Bibliotheek Hoogeveen
Willemskade 27, Hoogeveen

Organisator

De Veenbazen
Telefoon
06 272 690 35