Loading...

partners

Bibliotheek hoogeveen

De thuisplaats van de Veenbazen. Naast dat je boeken kunt lenen in de bibliotheek, bied het ook een tal van activiteiten aan. Voor jong en oud, de bibliotheek is een plek waar je kan leren en ontspannen. Wil je een gebruik maken van de werkplekken, computermogelijkheden, catalogus of misschien wel de nieuwste e-werkplaats? Kijk dan op de website voor meer informatie, of kom gezellig langs.

STIB Voor ondernemers door ondernemers

STiB is voor ondernemers, door ondernemers. STiB is een niet-commerciële stichting, die wordt gesubsidieerd door de Gemeente Hoogeveen om ondernemers binnen de gemeente te ondersteunen en daarmee de economische bedrijvigheid te bevorderen. STIB helpt ons met het programma en bied persoonlijke gesprekken aan met de Veenbazen. 

De inloop school

In het kader van Leven Lang Ontwikkelen werken vijf pilotbibliotheken aan concepten voor een ‘inloopschool’. Zo’n inloopschool is een laagdrempelige leeromgeving. Dit landelijke project wordt namens de Koninklijke Bibliotheek door SPN begeleid en is deel van de programmalijn Persoonlijke Ontwikkeling. Kijk voor meer informatie op de website van de Inloop school.