Loading...

ontmoet De bazen

Bart van der Vinne

Vip Deelnemer: Bart van der Vinne, artiestennaam de Woordensmid is een woordkunstenaar wie rap, poëzie en spoken word gebruikt om zich te uiten over verschillende thema’s. Daarnaast geeft hij workshops en hij werkt aan verschillende voorstellingen.

Steffan Botter

Vip Deelnemer: Hoi allemaal! Mijn naam is Steffan Botter en ik ben eigenaar van SB Online Coaching. Mensen helpen om hun doelen te behalen vind ik echt één van de leukste dingen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op mijn website en insta.

JAY Jermain

Vip deelnemer: Mijn naam is JAY JERMAIN en ben DJ/Producer afkomstig uit Hoogeveen. Ik ben bezig om mij verder te ontwikkelen in mijn ondernemende kwaliteiten en hoe ik mij zelf op de markt zet. Dit is ook één van de redenen dat ik deelneem aan het project Veenbazen.

Meggie Spek

Deelnemer: Eigenaar bij fotostudio Meggie en Meggie media. Ik heb een studio in de Grote Kerkstraat en daar doe ik portret fotografie en familiefoto’s maar ook productfotografie, bruidsfotografie. Daarnaast ben ik webdesigner en maak websites voor kleine en grote bedrijven.

Noël de Backer

Vip deelnemer: Hallo, ik ben Noël de Backer en ben ondernemer onder de naam NoëlArts. Jouw specialist in Cartoons & Karikaturen.

Anne Verhart

Ambassadeur: Naast het lesgeven ben ik uitvoerend artiest. Ik zing backing vocals, maar speel ook als sessiemuzikant in bands en ben graag te vinden in theaters. Ik heb een eigen thuisstudio, waar ik als studiozangeres toplines inzing voor DJ’s en voice-over werk doe.

Linda Smand

Deelnemer: Laat jouw levensgebeurtenissen ontwerpen door MERQ. Unieke ontwerpen op maat gemaakt; geboortekaartjes, trouwkaarten, rouwkaarten, wenskaarten en huisstijlen.

Michel Lepez

Vip deelnemer: Mijn werkplaats is mijn uitlaatklep, hier mag ik mijn creatieve brein gebruiken en mijn technische skills inzetten. Van ruw staal naar kunst, meubelen en meer…

Nicky Nahafahik

Ambassadeur: Nicky is een beeldend kunstenaar en maakt realistische werken in Amsterdam, Stockholm en New York.

Jitze de Wilde

Ambassadeur: Ik ben bezig met het ontwikkellen van het beste gereedschap voor leren en begeleiden. Hiermee wordt gepersonaliseerd leren echt mogelijk.

Merq

Ambassadeur: Unieke ontwerpen en op maat gemaakt;
Geboortekaartjes, Trouwkaarten, Rouwkaarten, Wenskaarten en Huisstijlen.

Ariathy Beeuwkes

Ambassadeur: Eigenaresse Ink Brows & more. Gespecialiseerd in permanente make-up en alles wat te maken heeft met wenkbrauwen en beauty, gevestigd in Hoogeveen.

Daniël Sloots

Ambassadeur: Stiftkunstenaar bij DS-Designer. Pimpt auto’s en andere voorwerpen.

Tom Kikkert

Ambassadeur: Ik help alle bedrijven die fysiek in contact staan met hun klanten met strategie, positionering en identiteit. 

Bob Winkel

Vip deelnemer: De wereld waar we vandaag de dag in leven. Gaat om Appen, swipen, liken en reageren. Maar hoe zorg je er nou voor dat tussen al die berichten jouw bedrijf opvalt? 

Die Vraag wil ik graag samen met je beantwoorden! Ik ben Bob Winkel en ben gespecialiseerd in social media marketing. Daarmee help ik je slagen in het digitale tijdperk. 

BRAND95 B.V.

Ambassadeur: Ons doel is uw bedrijf nog aantrekkelijker te maken voor uw doelgroep. Zo creëren wij met design en branding een passend imago en herkenning.